1. U bent architect
2. U bent aannemer
3. U bent projectontwikkelaar
4. U bent een bedrijf
5. U bent een particulier


U bent architect :

LingK staat u bij vanaf uw voorontwerp met raad en daad. Op die manier kan er door samenwerking een optimaal ontwerp tot stand komen waarbij u als architect een maximale vrijheid behoudt. Zo voorkomt u met andere woorden dat u uw defintief ontwerp dient aan te passen aan de studie stabiliteit. Wij staan u ook bij in het bepalen van de ruwbouwmaterialen en nemen het gedeelte stabiliteit van het lastenboek volledig op ons.


U bent aannemer :

door de ervaring van Wim bij Heijmans kan LingK u een service verlenen die verder gaat dan wat u bij de meeste studiebureau’s gewoon bent. Een jarenlange ervaring met risico-analyses, het uitwerken van alternatieven (bijvb. andere materialen, prefab ipv ter plaatste te gieten, alternatieve bouwmethodes), specialisaties (zoals naspanbeton, voorgespannen predallen,…) zorgen er voor dat onze ontwerpen vanaf het voorontwerp economisch zijn, duidelijk, zo eenvoudig mogelijk en wij houden rekening met uw wensen als uitvoerder. Verder houden wij zoveel mogelijk rekening met de uitvoering op de werf waardoor uw rendement verhoogt, de uitvoeringstermijnen zo beperkt mogelijk worden gehouden enz. Kortom : een totaalservice die u zeker zal aanspreken.
Voor kleinere projecten (woningbouw) kunnen wij zeer snel een economisch ontwerp voorleggen waardoor u geen onnodige tijd verliest en dit aan zeer scherpe prijzen.
tot slot kunnen wij u bovenop onze ontwerpen ook nog bijstaan bij uw tekenwerk (bijvb. voor prefabricatie). Onze tekenaars worden begeleid door Wim Lenssens die zelf een jarenlange ervaring heeft met het uitwerken van prefab betonelementen (terrassen, kolommen, wanden, trappen, balken, platen,…)


U bent projectontwikkelaar :

wij garanderen u een optimale structuur te ontwerpen binnen de geldende normering waarbij efficientie, economie en duurzaamheid key-woorden zijn. Met LingK als partner bent u zeker dat uw gebouw op een onafhankelijke, eerlijke en realistische wijze wordt ontworpen met het oog op een maximaal rendement. Mocht er toch budgetoverschrijding zijn staan wij u bij om verantwoorde keuzes te maken om verder te optimaliseren en dus te besparen.


U bent een bedrijf :

u bent een bedrijf en gaat bouwen en/of verbouwen ? Of u plant een wijziging van bestemming in uw gebouwen ? u wenst zonnepanelen te plaatsen en wenst de draagkracht van uw dak te kennen ? Uiteraard wenst u dit te doen met een betrouwbare partner die u snel en efficient een antwoord kan geven op al uw vragen. LingK kan terugvallen op een ruime ervaring in controleberekeningen, kleine en grote aanpassingen aan bestaande structuren, alles ivm industriebouw, zowel voor staal, beton als gelamelleerd hout enz. Kortom : LingK is uw ideale partner voor uw bouwplannen. Indien gewenst kan LingK een totaalservice verlenen waarbij LingK niet alleen instaat voor de stabiliteit van uw project, maar ook partners aanbrengt voor uw architectuur, de speciale technieken, veiligheidscoördinatie, EPB verslaggeving enz.


U bent particulier :

U bent particulier en heeft bouw- of verbouwplannen ? LingK kan in alle onafhankelijkheid uw ontwerp omzetten naar uitvoering op een economisch verantwoorde manier. Wij helpen u of uw architect in de keuze van de materialen, wij bepalen de draagstructuur (met inbegrip van de fundering adhv de grondsonderingen) en maken de nodige meetstaten en lastenboeken. In samen-spraak met uzelf, uw architect en uw aannemer wordt ook de werf opgevolgd zodat u zeker kan zijn van een goede uitvoering.