Appartementsgebouwen

Kantoorbouw

Staalstructuren-showrooms

Sportinfrastructuren

Industriebouw

Openbare besturen

 

Links ziet u 2 referenties van gerealiseerde appartementsgebouwen, residentie Alix en residentie Mascotte. Meer informatie hierover en over andere referenties vindt u door op de foto’s te klikken.

 

Links ziet u 2 referenties van gerealiseerde kantoorgebouwen, office park Coberna te Mechelen en gebouw F aan de luchthavenlaan in Vilvoorde. Meer informatie hierover en over andere referenties vindt u door op de foto’s te klikken.

 

Links ziet u 2 referenties van gerealiseerde staalstructuren, voor de Technische unie en voor Peugeot te Mechelen. Meer informatie hierover en over andere referenties vindt u door op de foto’s te klikken.

 

Links ziet u 2 referenties van gerealiseerde sportaccomodaties, de sporthal van Gooik en een tennishal in Aalter. Meer informatie hierover en over andere referenties vindt u door op de foto’s te klikken.

 

Links ziet u 2 referenties van gerealiseerde industriële complexen, VMW Lennik en VMW Vilvoorde. Meer informatie hierover en over andere referenties vindt u door op de foto’s te klikken.

 

Links ziet u 2 referenties van projecten uitgevoerd iov openbare beturen, de bibliotheek met serviceflats van Steenokkerzeel en de renovatie van de VRT. Meer informatie hierover en over andere referenties vindt u door op de foto’s te klikken.